X

Местата в света, където най-вероятно ще видите НЛО

Знаете ли, че ... срещите на НЛО през годините са стотици. Често забравяме на колко места по света ежегодно се забелязват неиндетифицирани летящи обекти...
31.05.2016 / 12:56
0

Сред множеството сигнали има едно общо нещо, а това е сходното местоположение на доста от тях. С всяка среща с НЛО има и последвалата го теория и конспирация, че става въпрос за военни летателни апарати или истински космически кораби.

 

В тази статия сме изредили местата, където жителите най-често се сблъскват с този необясними феномени, които винаги остават без логично обяснение от страна на властите какво точно представляват и имало ли ги е въобще.

 

Сан Клементе, Чили

 

В този малък град се случват изключително необичайни неща. През 2008 година е отворен път, който е дълъг 19 мили. Местните жители го наричат пътят на НЛО. Питате се защо ли? Ами ние ще ви отговорим, защото според тях, това е любимото място на извънземните посетители, както и перфектно пригодено място за приземяване на космически кораби. Около 50% от населението на Сан Клементе е подавала сигнал за НЛО.

 

Линиите на Наска, Перу

 

Наска е древна култура и определено е имала особено отношение към това да рисува линии, формирайки форми, наподобяващи човешка фигура, лами, птици и риби. Периода, за който става дума е от 500 година преди Христа до 500 година след Христа. Линиите на Наска са културно наследство на ЮНЕСКО.  Ежегодно те привличат хиляди туристи от целия свят. Цялата натрупата мистерия около тези линии и връзката им с чужди цивилизации е плод на неуспехите на учените да обяснят как точно са създадени линиите. Според много изследователи на НЛО именно чрез тези линии древните хора са имали връзка с инопланетяни.
1464684827%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B3.jpg

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм