Как всяка зодия забива нож в гърба

01.06.2016 / 12:01
0


ЛЪВ - По-скоро шамар в лицето

Лъвът реве гръмко, но рядко хапе. Когато са ядосани, настава ад. Тръшкат се, скачат, плачат, може дори да се самоубият малко - но само толкова, колкото да ви уплашат. Използват всички средства, за да ви накарат да се чувствате виновни. В тяхната душа се борят два демона. Единият е на Цар Лъв Великолепни - най-обожаваното същество в гората. Другият е на лъва от зоопарка - мърляв, нещастен и беззъб звяр, който знае, че и агне не може да разкъса, но се опитва да убеди света със свирепия си рев. Нито един от тях не е призракът на подмолен убиец. Може да очаквате по-скоро шамар в лицето, отколкото нож в гърба.


ДЕВА - Кръв? Не! Ще изцапа килима

Изглеждат грижовни, внимателни, но всъщност дали им пука за вас? Едва ли. Зад всяко действие на Девата се крие някакъв умисъл. Дали ще е обикновена кръчмарска сметка от рода на “Сега аз на този ще му помогна, пък после той ще ми бъде задължен”, или ще е “Ало, обаждам се да питам как си, че нали беше малко болен преди два месеца. Между другото, можеш ли да дойдеш да ме вземеш с колата, че малко съм настинал.” Все пак Девите не са склонни към гневни изблици или престъпления, извършени от страст. Не може да очаквате да ви забият нож в гърба - нали кръвта ще оцапа килима?


ВЕЗНИ - Ще поръчат на друг

Във всяка Везна се крие по един воин. Въпросът е, че той никога не излиза на повърхността. Поне не при обичайни условия. Дори и миролюбивите Везни понякога може да бъдат изкарани от кожата си. Те изглеждат усмихнати и дружелюбни, но когато стане напечено, съскат като кобри. За да не пострадат те самите, ще прехвърлят цялата вина на вас. А след скарване могат да ви се сърдят седмици наред. Мразят да си цапат ръцете и се ужасяват от насилието и агресията. Затова спокойно можем да кажем, че няма да ви забият нож в гърба. Най-много да ви отровят или да поръчат на друг да ви намушка.

 
Advertisment

 

СКОРПИОН - За мъст е винаги готов

Ако е за убийство, може да разчитате на Скорпиона. Трябва само да го обидите. След това се оглеждайте, защото Смъртта винаги ще дебне зад лявото ви рамо. Скорпионът ще си отмъсти, най-вероятно нощем, докато спите. Това, разбира се, е в рамките на шегата. (Или не съвсем.) Агресивни са по природа. Понякога се държат с околните като с малоумни - това също им е вродено качество.
Скорпионите са като Ботев - силно любят и мразят. Ще направят всичко за вас, ако сте техен човек. Не дай Боже да ги нараните, непременно ще намерят начин да ви го върнат тъпкано. И ще го запомнят завинаги.

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм