Как всяка зодия забива нож в гърба

01.06.2016 / 12:01
0


СТРЕЛЕЦ - Нетактичността им поразява

Набедени за чаровни и енергични хора, те досаждат на целия свят с неоправданата си жизнерадост. Не нараняват от злоба, а от нетактичност. Страдат от измамното убеждение, че мнението им е безценно за вас. Мислят, че ви оказват благодеяние, като ви казват всичко, което си мислят за вас - директно и по най-бруталния начин. Дори когато се опитват да бъдат тактични, не им се получава. Ако имате един мазол, Стрелецът ще съумее да ви настъпи точно там. По-лошото е, че ще забрави всичко за вас - кой сте, какъв сте или кога е рожденият ви ден, в момента, в който се скриете от полезрението му.
 

КОЗИРОГ - Твърде разумни са

Арогантни същества са Козирозите. Държат се така, сякаш знаят всичко за разлика от събеседника си, който, горкият, от нищичко си няма понятие. Ако се чувствате като идиот в тяхно присъствие, то е, защото се държат с вас като с такъв. Освен това са студенокръвни, не се трогват от нищо и пет пари не дават за по-нисшестоящите. Не биха хвърлили и стотинка на просяк. Може да ви заколят, но трябва много, ама много да са ви насъбрали. И пак е съмнително, че ще го сторят. Твърде разумни са, за да си оцапат ръцете с кръв. В името на справедливостта трябва да добавим, че на тях може да се разчита.


ВОДОЛЕЙ - Зли са, но не и подли

Водолеите страдат от ниско самочувствие и никога не са сигурни в себе си. Ако се заяждат или са груби, то е само защото им липсва самоувереност и се тревожат, че не ги приемате за равнопоставени. Тези мислители усещат интелектуалното си превъзходство, но все не могат да разберат защо вие не им го признавате. Твърде егоцентрични и концентрирани във “възвишените” си идеи, те нямат време и желание да се занимават с мисли за мъст или убийства. В заключение - Водолеят може да изглежда злобен, особено ако реши да се заяжда с вас, но едва ли някога ще ви забие нож в гърба, крака или където и да е.


РИБИ - Не им мътете водата

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да могат да тормозят тайно някого, ще се проявят като ненаситни мъчители.    Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат, е майтап.
Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба.

Advertisment 

 

 

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм