X

Как пазаруват различните зодии

01.06.2016 / 13:27
0

Овен - Купува в движение

Виждате ли онзи нахал, който избута двете девойки от рафта с пуловерите, взе червения и ловко пререди три жени на касата? Е, ясно е, че той е Овен.

По какво още да го познаем? Той/тя не влиза в магазините, а препуска из тях. Ако междувременно закачи на рога някоя дреха, окей. Пазаруването на Овена никога не е обмислено. Как не разбирате? Става въпрос за лов.

Не обича да се бави. Ако е чакал повече от двайсет секунди, започва нервно да потропва на тезгяха. Ехо, госпожицата на касата, Овенът има магазини за обикаляне!Телец - Като танк е

Телецът се задава като танк - бавно, тежко и достолепно. Би могъл да се разбърза заради вас, ако много ви обича и осъзнава, че трябва да се действа по-енергично. Но това ще му отрови удоволствието от пазаруването.

По какво още да го познаем? По видимата наслада - той/тя се спира, докосва материите, дегустира храни, разглежда внимателно, сякаш е на изложба на импресионистите, а не в магазин с парцалки. Може да се очаква да обикаля цял ден и накрая да не купи нищо.

Нe обича да пазарува онлайн, защото няма как да опипа стоката.Близнаци - Хвърчи като фурия

Разпродажби, цени, качество - всичко се сравнява и преценява, при това на трета космическа скорост. След 2-3 часа по магазините Близнакът като нищо ще си излезе с празни ръце. Обича самото пазаруване, но не държи да купува. Обича онлайн търговията.

По какво ще го познаем? По шума. Хвърчи като фурия - влиза и излиза от магазините в мола. На ухото му е поникнал мобилен телефон. Ако е с компания, устата му отново не спира. Странно е, че пътьом успява и да огледа дрехите.

Нe обича да го припират. Бездруго е доста пъргав.

Advertisment

 

Рак - Търсете го при покривките

Лосиони, парфюми, сапунчета, украси за дома. На тези щандове ще откриете Рака. За домошар като него е нормално да се прехласва пред покривки, салфетници, чинийки и чашки.

По какво ще го познаем? По вниманието, с което оглежда от всички страни предметите. Освен идеални те трябва и да навяват спомени. Ракът пазарува емоционално. Затова и всяка дреха трябва да се пипне и види. Така обикалянето по магазините може да продължи дълго, колкото ако сте с другия си приятел, Телеца.

Нe обича грозните и практични стоки.

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм