X

Кои са най-сексапилните представителки на зодиака?

Разберете кои зодии "омагьосват" срещуположния пол, благодарение на своя сексапил...
01.06.2016 / 12:20
0

Въпреки че всяка жена притежава свой уникален чар и сексапил, някои дами определено знаят как да изглеждат като истински тигрици, без това да им коства особено големи усилия. Разбира се, тук е замесен и пръстът на астрологията.


Скорпион

Тази зодия може да ви доведе до пълно изтощение, но бъдете абсолютно сигурни, че никога няма да ви омръзне.


Когато някой от противоположния пол грабне вниманието на Скорпионите, те знаят идеално как да се откроят от тълпата и буквално да "хипнотизират” с големите си изразителни очи.


Изкусителните представителки на този зодиакален знак владеят до съвършенство изкуството на съблазняването, и то само с помощта на бегли погледи и уж случайни жестове. Въпреки това, те обичат да доминират в леглото и могат да се отдават на любовни ласки почти денонощно.Телец

За разлика от Скорпиона, този зодиакален знак не е толкова директен към обекта на своето сексуално желание, тъй като държи изключително много на флирта.


Телецът повече от всичко обича да бъде преследван и ухажван, но трудно се оставя да бъде завоюван. Поне не и докато самият той не реши, че е време.


Тъй като повелителка на тази предизвикателна зодия е Венера, тя владее всички познати начини за съблазняване.

Независимо дали невинно ще кръстоса крака или ще остави презрамката на сутиена си небрежно паднала, Телецът прави всичко с финес и по крайно еротичен начин, което обезоръжава срещуположния пол.Лъв

Като истински цар на джунглата, Лъвът обича да е в центъра на вниманието и да усеща обожанието на другите. Разбира се, той полага и завидни грижи за своя външен вид, тъй като никога не се знае кога ще дойде "неговият момент” да блесне.


За представителките на този зодиакален знак е наистина важно мъжете, които са запленени от техния безграничен сексапил, да изразяват своя възторг.


Въпреки това, ако Лъвица се усмихва на някой мъж, това може да е доста подвеждащо, тъй като далеч невинаги означава, че й харесва. Просто е доволна от вниманието му.

Advertisment

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм