X

Как всяка зодия забива нож в гърба

01.06.2016 / 12:01
0

ОВЕН - Забива го и в гърдите

 Фин Овен - това е оксиморон, тоест противоречие само по себе си. Ако не им пречите - има шанс да си живеете спокойно покрай тях. Застанете ли им на пътя, ще бъдете прегазени. Овните са агресивни и са царе на тормоза. Обидите им са тънки - под формата на шеги и “добродушни” забележки, или откровено брутални. Понеже имат навика да поставят хората на пиедестал, това неизменно си има последици. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали.
Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите. 


ТЕЛЕЦ - Не дразнете рогатия

Телците са тежка гемия. Трудно е да бъдат убедени в нещо или да ги задвижиш да свършат нещо. Упорити са като магарета. Иначе не са изконно зли. Ревниви и отмъстителни - да. Но не и лоши. Единственото, което искат от живота, е лукс, вкусна храна и никой да не ги закача. Стават опасни, когато са предизвикани, или ако е застрашено семейството им. Те са доста търпеливи, но в такъв момент изригват като вулкан и не могат по никакъв начин да бъдат успокоени, убедени или укротени.
Изводът е: не ядосвайте Телеца, защото ще се нанижете на рогата му!


БЛИЗНАЦИ - Език мой, нож мой

Бъбривите и чаровни Близнаци са ужасно нечувствителни към околните. “Емпатия” и “разбиране” са думи, които са изхвърлили от иначе богатия си речник. Затова недостатъците на хората безкрайно ги дразнят и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят дори на близък човек с приказките си. Ще го направят без злост или лоши намерения - просто от любов към хубавата клюка. Обикновено казваме, че Близнаците са любопитни, подвижни, адаптивни. Да, такива са, но защото им липсва задълбоченост и постоянство.


РАК - Ще ви наръга и ще се смее


Старите баби имат една поговорка: “На мъжа и червата да му се влачат, ще се смееш и ще казваш, че е поясът му.” Тази поговорка е била измислена преди много години от жена Рак. А дамите са къде по-благи от мъжете от тази зодия. Раците си имат тефтерче, в което поставят черни точки на близки и познати. Когато достигнете лимита на гафовете, вадят маркера и ви зачертават с две дебели черни черти от списъка на доверените лица - отведнъж и завинаги. След което от тях може да получите само ледено презрение. Пазете се! Ще ви забият нож в гърба и ще се смеят злорадо при това.

Advertisment

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм