Как пазаруват различните зодии

01.06.2016 / 13:27
0

Лъв - Пред огледалото

Не излизайте по магазините с Лъв. Тези хора мислят само за себе си. Ще ви повлекат по любимите си места, докато намерят това, което им е нужно. Ако желаете да сте верен паж и да носите торбите - заповядайте!

По какво ще го познаем? По антуража: обикновено се движи с група клакьори и следовници. И по още нещо. Видите ли някой, който подчертано самовлюбено се върти пред огледалата, пъчи гърди, гълта корема и засмуква бузките, за да изглежда по-скулест - няма начин това да не е Лъв.

Нe обича евтини и обикновени дрехи.Дева - Човекът с лупата

Ако ще обикаляте по магазините с приятел Дева, носете маратонки. Първо, за да не ви болят краката от дългото ходене - ще бродите, докато капнете от сравняване на цени и модели. Второ, за да може бързо да избягате, когато ви погне някой вбесен продавач.

По какво ще го познаем? Виждате ли човека, който оглежда шевовете на дрехите с лупа? Дева е. На бас, че после ще отиде на щанда за еко и здравословни храни, където ще изчете всички етикети до последната буква.

Нe обича да купува първото, изпречило се пред очите му.

 

Везни - Цар на сделките

Търсите си чанта, обувки, часовник или нещо друго, което е наистина хубаво и марково? Допитайте се до приятел Везни.

По какво ще го познаем? Везните веднага откриват точно това, което им е нужно. Знаят всички разпродажби и умеят да се пазарят. Но е всеизвестно, че трудно се решават. Опитът ги е научил да връщат нещата, за които са се разколебали, по възможно най-тактичния начин.

Нe обича скандалите. Затова не бива да пазарува с приятел Рак или Дева, които не биха се поколебали да направят строга забележка на продавачите.Скорпион - Знае какво иска

Скорпионът винаги има нещо наум, ако ви е поканил да обикаляте заедно магазините. Или ще ви подпита за някоя клюка, или е заложил капан на някого - уж случайно да се натъкне на него, или пък иска да преброи охранителните камери в мола.

По какво ще го познаем? Ако е сам, ще го познаем по това, че предпочита да пазарува в брой, а не с карта. Знае какво иска, купува бързо. Чудесно е да се ходи на пазар с мъж Скорпион - ще изчака стоически, докато се колебаете и избирате.

Нe обича да се знае какво и откъде пазарува.

Advertisment

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм