2-те зодии, които си казват всичко в очите

Знаете ли, че ... мнозина отвръщат остро, когато чуят нещо за себе си, което не им изнася. Следват скандали, с които не всеки има времето и желанието да се справя. За това и много от зодиите пестят истината в името на добрите взаимоотношения между хората.
31.05.2016 / 13:03
0

Да казваш истината е нож с две остриета, но да я премълчаваш – също не е най-добрият избор. Това са 2-те зодии, които не спестяват нищичко:

Телец

Телците умеят в доста тесни граници да търпят и да „трупат“ впечатления... до момента, в който са се събрали толкова неща, че избухват и стоварват цял куп препоръки, упреци и съвети към най-близките си хора. Те не могат дълго да крият това, което мислят и винаги си създават проблеми. Истината боли и хората трудно се справят с прямотата на Телците и често пъти се получават конфликти. Но представителите на тази зодия никога не искат да навредят с честността си. Те чувстват казването на истината като дълг, който винаги се оказва от полза за отсрещната страна. Очакват същото и от другите и много се тормозят, когато не го получават, а това се случва често. Телците казват истината, за да направят добро, за това не им се сърдете, а оценявайте честността им. Малко хора са като тях.

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм