Кога се влюбват различните зодии

01.06.2016 / 10:49
0

Овен

Овен се влюбва, когато има предизвикателство, харесва уникалното, цветното, яркото и еклектичното. Обича да бъде провокиран, за да съхрани „тръпката", да бъде „пръв"- в пряк и преносен смисъл.
Чувства се обичан, когато му се оказва специално внимание и е единствен.

 

Телец

Телец се влюбва в класическото, онова, което може да подсигури сигурност- материална и морална, харесват красотата, лукса, нежността.
Чувства се обичан, ако му се демонстрира привързаност, осигурява му се финансова сигурност, добре уреден дом, при силен физически и сантиментален контакт.


Близнаци

Близнаци се влюбва чрез ума, така че определящи са практичните доводи /включително материални/ и чисто интелектуални /словесни/ стимули, харесва популярното, разнообразието, остроумието.
Чувстват се обичани, ако се проявява разбиране, чрез споделяне, общуване, подкрепа на идеи, осигуряване на свобода, забавления.

 

Рак

Рак се влюбва чрез въображението, което рисува идеали, а те трябва да отговарят на сложните изисквания за духовна близост. Водеща роля играят чувствата, които се стимулират чрез прояви на внимание, грижа, осигуряване на стабилен дом. Рак харесва пълното отдаване, сантименталните и цветни, запомнящи се преживявания.
Чувства се обичан, ако среща подкрепа и лоялност.

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм