X

Те не би трябвало да са живи! 3 случая, които доказват невероятния късмета на хората.

Знаете ли, че ... някои хора са родени с късмет , на други цял живот не им върви. Историята обаче познава много любопитни случай, в които хора оцеляват в ситуации, в които по принцип не би трябвало да останат живи..
19.05.2016 / 13:17
0

Човек наистина няма ни най-малка идея за това, каква сила притежава у себе си до момента, когато няма друг избор освен да оцелее.

 

1. Джулиане Кьопке

Тя е единственият  оцелял човек, пътувал на  полет 508 на компания Lansa. Самолетът се разпада във въздуха над Перу, след като е ударен от мълния. Джулиане пада от огромна височина, заедно със седалката, за която е закрепена с колан. Падането ѝ е олекотено от растенията в джунглата, а жената се отървава само със счупена ключица. За щастие, в близост до мястото, на което пада, има рекичка, по която жената тръгва и след девет дни достига до лагер на дървосекачи.

 

1463648877werw.jpg

 

Вижте още: Знаете ли без кои части на тялото си можете да живеете?

 

2. Арън Ралстън

Историята на Арън е достатъчно популярна – на него му се налага да си отреже ръката, за да се освободи, след като се заклещва по време на катерене. Мъжът се опитва цели 5 дни безуспешно да се освободи. През тези 127 часа, той не само издържа на силните болки, но се опитва да се стопли и да не умре от дехидратация. Когато осъзнава, че няма шансове за възстановяване на ръката му, той взема кардинално решение да я отреже с личния си нож. По неговия истински случай бе създаден филмът „127 часа“, в ролята Джеймс Франко.

 

1463648844AaronRalston.jpg

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм