Знаете ли без кои части от тялото си можете да живеете?

Знаете ли, че ... художник е отстранил зърната си като дори ги продава, неговата цел е да докаже, че хората могат да живеят и без тях.
17.05.2016 / 11:10
0

На снимката отдолу е ще видите художника с отстранените зърна. Факт е, че това изобщо не го притеснява, той дори смята да ги превърне в огърлица.

1463472304%D1%85%D0%B3%D1%85%D0%B3.JPG

 

Без какви ли други части от тялото ни можем да живеем, пише DailyMail. Те се допитали до лекар на име Андрю Рокфорд, който твърди, че има осем части в нашето тяло, без които можем да живеем напълно нормално.

 

За пример, бебетата, са наследници и на двамата родители като получават гени и от майката и от бащата, но в утробата всеки зародиш първоначално е женски. В крайна сметка мъжете получават Y хромозома, която ги отличава от жените. И въпреки че зърната на гърдите са черта, наследена от майката, те са се запазили и при мъжкия пол, но без да имат конкретно предназначение.

 

Според мнение на лекаря съществува още подобни части и рефлекси на тялото, които с течение на еволюцията вече не са нужни на човека. На първо място е орган, който е отстранен при почти всички хора. „В днешно време човечеството не се нуждае от апендиксът. Той е част от организма на човека, защото в миналото е трябвало да смила някои растения, които хората днес не консумират“, обяснява Рокфорд.

NEXT PAGE >>


С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм