Алекс Орбито - филипинският лечител феномен (ВИДЕО)

Знаете ли, че … Алекс Орбито е филипински лечител, който оперира безкръвно с голи ръце и е излекувал хиляди болни хора.„Човекът е истински вълшебник“ казват хилядите пациенти на...
06.05.2016 / 23:35
0

Знаете ли, че … Алекс Орбито е филипински лечител, който оперира безкръвно с голи ръце и е излекувал хиляди болни хора.

 

14625663203.jpg

 

 „Човекът е истински вълшебник“ казват хилядите пациенти на филипинеца. Той извършва безкръвни операции с голи ръце. Не използва никакви хирургически инструменти, достатъчно е просто да докосне болното ви тяло с голи ръце, леко да опипа мястото и по някакъв необясним божествен начин да проникне във вътрешността на човешкото тяло като изважда нещо подобно на кръвен съсирек.

 

Филипинският лечител обяснява, че тази кървава материя е материализирана негативна енергия, която след като се извади от тялото, то започва да функционира добре и здравето на пациента бързо се възстановява. Най-интересното от всичко обаче е факта, че след операция по човешкото тяло не остават абсолютно никакви следи или белези.

 

Вижте още: Най-полезните суперхрани

 

„Все едно нищо не се бе случило, нито се усеща някаква болка по време на операцията“ споделят пациентите. Лечителят Алекс Орбито е известен по целия свят, тъй като е излекувал успешно различни заболявания между, които и рак.

 

Способностите на лечителя са абсолютен феномен. Много учени от целия свят са изследвали неговите дарби. Холандският професор Ян ван Хемер, който е известен невролог, се е запознал с над 130 случая на пациенти, успешно излекувани от филипинеца.

 

Вижте още: Суперхраните, които доказано ни правят по-красиви

 

От своя страна Алекс Орбито споделя, че тази си дарба е получил от Бог и по време на всяка операция отправя молитва към своя благодетел. С тези си молитви той помагал за по бързото оздравяване на болния пациент. Филипинеца също казва, че пълното излекуване до голяма степен е в ръцете на пациента. След всяка операция хората трябва да се молят, да имат силна вяра, както и да живеят хармонично с останалите, за да се излекуват... да изпитат всечковешка любов!

Advertisment

 

Видеа показващи феномена се разпространяват светкавично из интернет и социалните мрежи. Потребителите не могат да повярват наистина ли се случва това, мнозина дори подозират, че това е монтаж. Пациентите на Алекс Орбито, обаче споделят, че след срещата им с него здравословното им състояние значително се подобрило.

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм