Любовната съвместимост на зодиите (ЧАСТ 1)

Знаете ли, че ... зодиите имат своята любовна съвместимост една с друга.В тази статия ви представяме съвместимостта на всички зодии:
07.05.2016 / 18:18
0

Знаете ли, че ... зодиите имат своята любовна съвместимост една с друга.В тази статия ви представяме съвместимостта на всички зодии:

 

ОВЕН

За вас правенето на любов е равносилно на живот. Но не сладникава любов. По-скоро хард, тяло до тяло. Обичате прямотата и директните жестове.

 

С ОВЕН

Сродна душа в секса. Споделено удоволствие, импулсивна прегръдка и отношения, базирани на силата. 

 

С ТЕЛЕЦ

Вие предпочитате бързите действия, а Телецът загрява бавно. И най-горещите ви нощи често нямат утро. 

 

С БЛИЗНАЦИ

Когато се страхувате от най-лошото, се случва най-доброто. Вие сте темпераментни, а те - с богато въображение. 

 

С РАК 

Инициативата остава във ваши ръце. Но резултатите пък са прекалени за Рака. Доста несполучлив сексуален обект. 

 

С ЛЪВ

Горещо. Харесвате се, обичате се (най-вече физически) и нещата никак не са сложни. Сексуалните ви отношения са пламенни, чувствени. 

 

С ДЕВА 

Имате войнишки маниери, а Девите - обноски на млада девица. И докато си губят времето с прелюдията, вашите мисли са вече към друг обект. 

 

С ВЕЗНИ

Невъзможни отношения. В сексуалната сфера сте като деня и нощта. А когато това се случи, е унижаващо и за двамата, голяма грешка. Или напротив, среща за цял живот. 

 

СЪС СКОРПИОН 

Двама професионалисти в секса. Идеална връзка за експедитивна любов, в която залогът е не толкова в удоволствието, колкото в доминирането. Всеки се стреми да наложи сексуалното си надмощие. 

 

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Играта разпалва огъня. От един и същ горещ сорт сте. В резултат - сексуална ескалация, спортна надпревара, която изтощава желанието, вместо да го задоволи. 

Advertisment

 

С КОЗИРОГ 

Вие мечтаете за луда, необуздана любов, а Козирогът има желание само в определени часове. Среща на огъня и леда. Но внезапно може да се получи искра - бърза, ураганна, краткотрайна. 

 

С ВОДОЛЕЙ

Обожава ви. Прави любов с вас, сякаш сте от най-фин порцелан. А вие бихте искали да ви притисне малко по-силно, да ви причини лека болка... 

 

С РИБИ

Почти идеалните любовници. Приспособяват се към всичките ви фантазии, задоволяват всичките ви желания. Проблемът обаче е в ритъма - много е бавен. Това рано или късно започва да ви омръзва.

 

 

 

ТЕЛЕЦ

Чувствени, всеотдайни. За вас любовта е милувка, полъх, мразите резките прояви на любов без предупреждение. Обожавате прелюдиите и подготовката.

 

С ОВЕН 

Мечтаете за нежност в света на грубияните. Той е твърде прям, твърде бърз за вас. С него не бихте могли да мързелувате в любовта.

 

С ТЕЛЕЦ 

Любители на тялото, изучавате, наслаждавате се един на друг на малки глътки. Удоволствието идва бавно, с безкрайни прелюдии.

 

С БЛИЗНАЦИ

Връзка, която носи удоволствие. Най-вече в началото.

 

С РАК 

Нежна прегръдка, едно и също чувство за интимното. Вашата любов е вашата тайна градина, пустият остров от мечтите ви. Най-важното е да не ви безпокоят.

 

С ЛЪВ

Абсолютното привличане между двата пола. Вие сте жената, а той - мъжът(или обратното). Не винаги се стига до любовен акт, но затова пък, ако го има, е направо грандиозен.

 

С ДЕВА

Лудории без пламък. Вие сте щедри, а Девата се пазари. Имате чувството, че брои милувките си.

 

С ВЕЗНИ 

Нежни любовници. Обичат многото дрехи, за да могат да ги свалят една по една. Но желанията ви ги плашат. Смятат ги за много земни.

Advertisment

 

СЪС СКОРПИОН 

Империя на чувствата. Истинско сексуално удоволствие. Забраните изчезват, достигате върха. Лошото е, че освен тялото Скорпионът иска да притежава и душата ви.

 

СЪС СТРЕЛЕЦ 

Това, което ви привлича, е авантюризмът, обещанието за неподозирани удоволствия. Надявате се, че ще достигнете повече от това, което вече сте изпитали. Но в леглото, уви - пълна скука.

 

С КОЗИРОГ

Има ненаситна нужда от вас, нещо като вид булимия. Но вие бързо се уморявате да бъдете захаросаното коте, любовното завоевание. Прекаленото не е във ваш стил.

 

С ВОДОЛЕЙ 

Вие сте хора на бавното удоволствие, оставяте огъня му бавно да мъждука. Водолеите пък са лентяи. Нещо не можете да си паснете.

 

С РИБИ 

Всеки път са непредсказуеми. Сякаш имат безброй ръце. Истински октопод в леглото. А вие обичате това. Когато се срещнете, сте неразделни.

 

БЛИЗНАЦИ

За вас правенето на любов е равнозначно на флирт, отишъл твърде далеч. Но чувствата ви често са повърхностни. За вас това е просто игра. Никога не ви притежават напълно.

 

С ОВЕН

Малко хард за вас. С Овена чувствеността ви е в своя апогей. Но и двамата не сте от вечния тип.

 

С ТЕЛЕЦ

За вас любовта е проста като закуската, за Телеца - вечеря на свещи. Когато това продължи, става отегчително и за двамата.

 

С БЛИЗНАЦИ

Заедно изобретявате секса без последствия, удоволствията без продължение. Но тъй като сте нарциси, това не трае дълго, защото няма кой да ви се възхищава.

 

С РАК 

Най-общо казано - еротично хулиганство. Но намирате Раците прекалени егоисти в удоволствията.

 

С ЛЪВ 

Горещи отношения. Отстъпва доброволно на всичките ви капризи.

 

С ДЕВА 

Първият път е истински шемет. Откривате неподозирани удоволствия. Но после откривате, че винаги педантично повтарят едно и също. Дали Девите не са маниаци на тази тема?

 

С ВЕЗНИ 

Пасвате си веднага, и то отлично. Без съмнение имате еднакъв вкус. Обичате, когато нещата не се задълбочават. Истинска свобода, в която същественото е чувствеността.

 

СЪС СКОРПИОН

За вас правенето на любов е в различни измерения. За Скорпиона сексът е нещо сериозно, за вас - точно обратното. Очаквайте истински драми.

 

СЪС СТРЕЛЕЦ

Още една невъзможна връзка. В най-добрия случай - чиста любовна авантюра.

 

С КОЗИРОГ

Вие обичате да минавате като полъх над нещата, а Козирогът - да дълбае. При вас всичко е просто и лесно, при него се получава с много труд и усилия. Не е вашият идеал.

 

С ВОДОЛЕЙ 

Пасвате си идеално. Има изненади, чудесни преживявания. Но сте далеч от голямата, изпепеляваща любов.

 

С РИБИ 

Малка птичка и малка рибка, които се обичат нежно. Но в леглото отношенията ви не са толкова ясни, като че ли се размиват. Все пак не е никак лошо.

 

РАК

Вие все още не сте пораснали. Обичате потайната любов, интимността. Сексът с любимия човек е вашата осъществена мечта. Отдавате се без срам, но рядко.

 

С ОВЕН 

Обичате да се любите в полусън, мечтаейки. А видът му на сексуално изгладняло животно ви отблъсква и предизвиква студени тръпки по гърба ви.

 

С ТЕЛЕЦ

Връзката ви се развива бавно, но сигурно. Няма нужда от много обяснения.

 

С БЛИЗНАЦИ

Приятелска любов. Те се приютяват в обятията ви, когато имат нужда от утеха. Не е лошо, стига да не трае дълго.

 

С РАК

Сливаща се любов. Щастието и раят са за вас. Горещо както на сърцето, така и другаде.

 

С ЛЪВ 

Идеалната връзка. Припомняте си играта на майка и баща, когато сте били деца. 

 

С ДЕВА

Нежно, топло, удобно, особено през зимата. Но когато дойде пролетта, разбирате, че на милувките ви липсва въображение. И идилията приключва.

 

С ВЕЗНИ

Споделени милувки и нежности. Въпреки това любовта ви често оставя горчивина у вас. Ощетяват ви непрекъснато, без да го осъзнават.

 

СЪС СКОРПИОН

Роби на удоволствието. Когато сте заедно, всички забрани и прегради падат. Достигате до най-интимното, разкривате истинската си сексуална същност.

 

СЪС СТРЕЛЕЦ

По принцип никога не се получава истински. Стрелците нямат същото усещане за интимното. Съвкупяват се, а не правят любов.

 

С КОЗИРОГ

Играе си на строгия родител, на инициатора. А вие бихте желали по-спонтанните, по-горещи отношения. А с Козирога имате чувството, че сте сексуална машина, която може да бъде програмирана.

 

С ВОДОЛЕЙ

Възхищава ви се и това почти му стига като удоволствие. А вие бихте предпочели практиката пред теорията и излиянията.

 

С РИБИ

Споделени чувства. Истинско сексуално съучастничество. Разбирате се от половин жест. Инстинктивно усещате какво доставя удоволствие на партньора.

 

Вижте още: Любовната съвместимост на зодиите (ЧАСТ 2) 
 Вижте още: Любовната съвместимост на зодиите (ЧАСТ 3) 

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм