Как влияе смяната на лятното часово време на различните зодии

Знаете ли, че ... различните зодии имат и различно настроение при промяната на часовото време от зимно към лятно. Ето как всеки от зодиакалните знаци се повлиява от този факт...
03.05.2016 / 16:51
0

Знаете ли, че ... различните зодии имат и различно настроение при промяната на часовото време от зимно към лятно.

 

1459353436zodiac-signs.jpg

 

Ето как всеки от зодиакалните знаци се повлиява от този факт:

 

ОВЕН

За тях е добре, че именно тази промяна е в неделя, защото в противен случай биха закъснели навсякъде. За тях това е просто поредната дребна подробност, която се е изпарила от съзнанието им покрай всички задачи и срещи. Дори би им станало забавно и ще погледнат с насмешка над разсеяноста си, ако случайно в неделя преди обед пропуснат да свършат планувана работа. Ще бъдат горди със случката и цял ден биха парадирали - като доказателство колко са били артистични.

 

ТЕЛЕЦ

Те ненавиждат промените... всичките. Това означава, че мразят и този детайл - преминаването от зимно към лятно часово време. Този факт е ужасяващ за тях при мисълта, че трябва да стават един час по-рано. А за хора, които обичат да си подремват, това е равносилно на деветте кръга от ада, от книгата на Данте Алигери. Всички знаем, че Телците не са от тези, които посрещат първия слънчев лъч всеки ден. Те за разлика от Овена, няма шанс да закъснеят за неделна среща, защото е против всякакви телешки принципи.

 

БЛИЗНАЦИ

За приказливите Близнаци, +60 минутки повече за бъбрене, им идват перфектно.За тях няма нищо лошо, че времето се мести напред, и без това денонощно обикалят напред-назад. Фактът, че ще им липсва сън не ги претеснява толкова, въпреки ,че и те обичат да се излежават до късно. За тях е малко вероятно да пропуснат важна среща, защото винаги всичко знаят, няма шанс да не са разбрали, че идва промяна на часовото време.

Advertisment

 

РАК

Мрън,Мрън,Мрън... Познато ли ви е? Да, типично за Раците, ще помрънкат,авторитетно обаче, няколко седмици заради тази промяна. За тях слънчевите лъчи са изключително важни за тях, поради тази причина по-късното мръкване идва като голям бонус за Раците. И те като Близнаците трудно биха пропуснали среща, защото не са разбрали за смяната на часа.

 

ЛЪВ

Истиснският кралски Лъв би изревал гръмогласно заради промените в часовото време. Защо биват тормозени от тези дребнички детайли със смяната на стрелките? Да не би да се опитват да ги вземат за мезе? Като всяко животно от кралско потекло и те не са съгласни със промените на всеки 6 месеца. Предвид потеклото си, са длъжни бързо да се адаптират към промените.   

 

ДЕВА

Девите, неориентирани след тази дребна промяна? Не може да бъде... Точно те, отличниците на тема ред и дисциплина, са в кондиция да се изложат тотално в този ден. Безпроблемно биха се появили със закъснение - независимо дали е формална или неформална среща.Това, че са били неточни, ще ги дезориентира още повече, че биха трупали закъснение след закъснение във въпросната неделя.

 

1459353562zodiac_signs.png

 

ВЕЗНИ

Наравно с Телците и Везните са популярни с ленноста и непоносимостта към ранното ставане. При Везните се усеща леко дразнене при цялата тази история със смяната на времето. Винаги в крак с времето, за Везните не е изключено на 100% вероятността да закъснеят за някоя среща.Ако това стане, ще се измъкнат от ситуацията с остроумен коментар и чаровната си усмивка. Казано обобщено, промяната на времето не им влияе до такава степен, че да се разтроят от факта. 

Advertisment

 

СКОРПИОН

Скорпионите, известни със стабилните си закъснения, биха изкопчили максималното от промяната на часовото време. За представителите на зодия Скорпион се открива прекрасно извинение, представете си само картинката: "Мале,мале съвсем се унесох... с това лятно часово време... ужас...". Разбира се биха подходили и по различен начин, например да кажат, че са забравили да пренастроят часовника си, доста изобретателни животинки са.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелците няма да се успят по никакъв начин, дори биха пристигнали с час по-рано. Само представителите на тази зодия знаят как точно става това чудо, може би са си настроили стрелките напред на часовниците си, променили са времето и на телефона, а след това са забравили, сменили са си часа пак и абе... въобще не е за коментиране.

 

КОЗИРОГ

Предвид хора като Козирозите, които са с доста остър ум, не биха си уговорили никакви срещи. Като цяло не са си предвидили никакви ангажименти, но за сметка на това са си предвидили една хубава почивка у дома. Такава почивка, че чак, някъде приквечер биха се ориентирали колко е часът реално. Не са особено големи любители на ранното ставане, но винаги приемат промените с вдигната глава, независимо дали са съгласни с тях. Становището им е такова, че не бива да се хабим за неща, които не бихме могли да променим.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите имат странно виждане за смяната на часовете. Те смятат, че смяната на времето е някакъв опит за песетене на електрическа енергия, който автоматично води до тежък стрес на организма. Дори са изчели маса изследвания по темата, но и да не бяха чели, пак биха си имали техно си теза за този експеримент. Разчитат на автоматичните настройки на телефоните, или по-точно на мобилните оператори, за смяната на часовете. Дразни ги фактът, че още не са се отказали от смяната на времето, отколкото фактът, че ще стават рано.

 

РИБИ

Единствено Рибита са абсолютно безразлични към цялата тая бъркотия с времето. "Плуват" си във водите на безвремието и в собствения си унес едва,едва забелязват подробност като тази, че при пристигане някъде, забелязват, че там вече няма никого, защото са закъснели с повече от час. Усещат леек дискомфорт от тази смяна на времето, докато се адаптират, но както казах по-горе ако им остане време от "плуване". 

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм