Как лъжат различните зодии...

Знаете ли, че ... за съжаление на всеки му се е налагало в определен етап в живота си, на кого по-често, на кого по-рядко, да излъже за нещо, било то да предпази някого чрез...
03.05.2016 / 17:20
0

Знаете ли, че ... за съжаление на всеки му се е налагало в определен етап в живота си, на кого по-често, на кого по-рядко, да излъже за нещо, било то да предпази някого чрез нея или да постъпи подло спрямо някой друг. С тази статия ще се опитаме да ви помогнем в разшифроването на всеки един спрямо зодията му, и това какъв лъжец е той. Нека видим:

 

1460299136laja.jpg

 

ОВЕН - Наглите лъжци

 

Овните нямат морални задръжки спрямо лъжата. Големи драматизатори и всеки път мислят, че ще им се размине, когато опрат до лъжа. Лъжат най-вече за собствена изгода и облага, но честно се оплитат в собствените си лъжи и сами се издават. Липсва им хитрост и финес в това отношение. Често забравят за какво и кого са излъгали. Разбира се, срещат се и представители , които говорят истината. 

 

 

ТЕЛЕЦ - Само в спешен случай 

 

Убедени ли са, че така трябва... представителите на зодя телец биха излъгали без да се замислят. Те са стратези по душа, лъжат, защото мислят, че не би било тактично и правилно да кажат истината. Осъзнават, че понякога една дребна лъжа би им спестило доста неприятности. Като цяло мразят да се закопават до уши в неприятности. Предпочитат всичко около тях да е ясно и просто, не си падат по интриги. Въпреки, че често им се налага да крият истината от вас, Телците са верни и парньори и истински приятели.

 

 

БЛИЗНАЦИ - Родените да лъжат

 

Сякаш са си родени да послъгват.Притежават бърз, сразяващ и адаптивен ум, също и много богато въображение. Що се отнася до лъжите... скалъпват ги набързо, често, за замазване на положението. Често си разкрасяват сами лъжите, докато не се превърнат в пъстра палитра от лъжи, за тях животът е твърде скучен и сив и имат нужда от разкрасяване. Не се доверявайте много, много на близнак, не може да се разчита, че ще запази тайната ви.

Advertisment

 

 

РАК - Директните

 

Без съмнение на тях може да се повери някоя тайна. Лъжат, но все така е получава, че най-вече залъгват себе си. Притежават много чувствителна душа и светът е опасно място за тях. Дребните лъжи на рака се съставят основно за повдигане на самочувствието, често служещи като щит пред ирационалните им страхове. При тях важи фразата "Колкото повече, толкова повече". Колкото по-голям е страхът им, толкова и по-голяма е и тяхната лъжа. 

 

 

ЛЪВ - Лъжата и егото, ръка за ръка

 

За лъвовете лъжата е един от примерите, че не им ститска да кажат истината. Това по никакъв начин обаче не значи, че не преувеличават или не казват истината, особено когато центара на вниманието са самите те. Гледайте на това не като на лъжа, а като на особености на речта, които служат за подчертаване на величието им. 

 

 

ДЕВА - Добри в думите - умни,бързи и талантливи

 

Девите определено знаят кога да говорят и кога да замълчат. Сътворени са да лъжат. Толкова много талант събран в една личност трябва да нареди Девите на първо място по лъжа в зодиака... да, но не точно. Девите имат изграден култ към фактите. Манипулацията и плетенето на лъжливи мрежи ги кара да се чувстват крайно неудобно. Това е и причтината техните лъжи често да се разкриват. Добри емоционални лъжци, умеят отлично да изкривяват нещата.

 

 

СКОРПИОН - Всичко е много сложно

 

За Скорпионите всичко се интерпретира различно, което най-вече зависи от душеното им състояние. Ревностни търсачи са на святата и безкористна истина. Най-често това е и причината да бъдат толкова болезнено откровени. Тяхното разсъждение е следното "Защо някой би искал да усложнява нещата, в свят, пълен със загадки, като изрича лъжи". Поради това, че лесно прозират измамите е друга причина да бъдат честни, мислят си, че и техните лъжи ще бъдат разкрити с лекота. Използват изпечени лъжи ако им се наложи - добиват власт чрез измама и лъжи. 

Advertisment

 

 

ВЕЗНИ - Естетиците

 

За тях лъжата е грозно нещо, но пък има още по-грозни истини. Как да не си послужат с лъжа? Лъжите им са по естетически причини, предимно за да коригират действителността или да върви по-гладко общуването. Често прикриват дребни неприятни истини. Понякога в опита си да предпазят другите или себе си прикриват неща, които е по-добре да се знаят.

 

 

СТРЕЛЕЦ - Пропускат истината

 

Запазената марка на Стрелците е чесността. Слабото им място е, че са откровени и честноста им дори става безсмислена понякога. Но във всяко стадо има и "черни овце", както се казва. Навличат си неприятности следствие на големият си оптимизъм.  Това е и причината често да дават обещания, които трудно спазват. Не лъжат, дори и в моменти на провал. Може да забави истината, но не и да я оплете в лъжи, само заради вярата, че нещата все ще се наредят от само себе си.

 

 

КОЗИРОГ - Могат да са превъзходните лъжци

 

За Козирозите честността е въпрос на духовна чистоплътност. Обичат животът им да е подреден, да има ред и дисциплина. Лъжата само им обърква дисциплината още повече. Като всички земни знаци и те са подвластни на алчността и лакомията, поради което може да се случи да излъжат, основно, защото не са готови да си признаят.

 

 

ВОДОЛЕЙ - Просто им се налага

 

Не обичат да лъжат, но заради вродената си сдържаност е възможно и да им се наложи да прибегнат до лъжа. Често смятат, че случващото им се трябва да се случи точно на тях и предпочитат да занимават околните с него. Освен това са на мнение, че споделеното би било лесно оръжие срещу тях. Най-честата употраба на лъжи от Водолеите е когато искат да се отърват от нещо - могат да кажат, че ги боли стомах, за да не отидат на училище.

 

 

РИБИ - Готови са с извиненито 

 

Това са най-големите фенове на истината. Известни са с това, че не разбират разликата между въображаемото и реалността. За тях фактите от живота се менят според тяхната субективна оценка. Дори и да кажат истината, тя е просто измислена истина, която е вярна само за тях. Ако случайно искат да излъжат, то лъжата им е красива и много убедителна. Винаги имат готово извинение, поради богатото си въображение.

 

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм